Задържаха жена и мъж за подкуп на полицай в Капитан Андреево

  • 29 май 2023 12:52

  • 818
  • 1
Задържаха жена и мъж за подкуп на полицай в Капитан Андреево
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Жена и мъж, предполагаеми нелегални търговци на лекарства, са задържани за опит за подкуп на полицейски служител. Това е станало при проверка на имот в свиленградското село Капитан Андреево, съобщи регионалният пресцентър на Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 26 май служители на Районното управление в Свиленград извършили проверка в имота, обитаван от 49-годишна жена и 47-годишен мъж, и двамата от Капитан Андреево. При започване на проверката жената пъхнала в джоба на якето на един от полицейските служители парична сума, с цел да не извърши вменените му по закон задължения при извършване на инспекцията. Установено е, че дадената парична сума във вид на подкуп е в размер на 1000 лева.

При огледа в имота са установени медикаменти в търговски количества - 827 кутии, различни по вид и количество хуманни лекарствени продукти, съдържащи активни вещества на хормонална основа и антидепресанти. Образувано е досъдебно производство, а двамата са задържани за срок до 24 часа.

Повдигнаха обвинение на граничен полицай за взимане на подкуп

Опитите за подкуп на полицейски служители в Хасковска не са рядкост, сочат информационните бюлетини на МВР. Те обаче обикновено са по повод проверки на шофьори, употребили алкохол. Последният такъв случай бе от 17 май т. г. в Димитровград.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
818 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Manolov

2023.06.02 | 15:58

1
Предложение за инвестиционен заем за земеделие и промишленост Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

Добави коментар

Водещи новини