27 мигранти са задържани край военния завод в Лясковец

  • 27 май 2023 13:06

  • 988
  • 2
27 мигранти са задържани край военния завод в Лясковец
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

27 мигранти са задържани тази сутрин в района на военния завод в Лясковец. Заедно с шофьора, който ги е превозвал, са в полицейския арест в Горна Оряховица. 

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1541

Мигрантите са били в ремаркето на камион с пловдивска регистрация, който около 5 часа тази сутрин е спрян за рутинна проверка от полицейски екип в района на военния завод в Лясковец. 

Катастрофа с мигранти край София, има ранени

27-е млади мъже и момчета, които са били натъпкани в товарното ремарке, са били обезпечени от каналджиите с вода и храна. Твърдят, че са афганистанци, някои от тях имат документи за самоличност. С тях се провеждат разпити с преводач и медицински прегледи в полицейското управление в Горна Оряховица. Предполага се, че са минали през прохода Твърдица- Елена на път за Сърбия, информира БНР. Предстои да бъде разпитан пред съдия и шофьорът на камиона, очакват се още арести, посочиха източници от разследването. Процесуално-следствените действия се извършват под наблюдението на Районната прокуратура в Горна Оряховица. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
988 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.05.27 | 15:44

2
Платените от САЩ тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 34 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат 4 военни окупациони военни бази. Родината ни и е платила с много злато на Дънди Прешънс. После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници на летците им убийци ,а Англия е била в съюз със същия Хитлер . Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
davidof

2023.05.27 | 15:24

1
Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини