Кола пропадна в дупка в Стара Загора

  • 25 май 2023 09:02

  • 3501
  • 2
Кола пропадна в дупка в Стара Загора
© БТВ

Кола пропадна дупка в Стара Загора. Ремонтните дейности по ВиК проекта започнаха още през 2022 година, целта е подмяна на над 60 км водопроводи и канализация в града. Въпреки че крайния срок е краят на тази година, голяма част от улиците са разкопани.

"При маневра, за да паркирам зад блока гумата ми стъпва върху насипа, той се свлича и колата увисва във въздуха. Бях със семейството си, с дете на една година“, каза пострадалият Асен Анастасов.

 По думите му детенцето не разбрало какво става, но родителите се притеснили много.

Жена падна в пропаст с колата си при опит да избегне дупка

Първо се обадил на горещия телефон в Стара Загора, а след това и на КАТ. От 112 се отзовали на дванадесетата минута, но казали, че не било в тяхната компетентност. На 25 минута отново звъннал на общината и чак тогава дошъл шофьор на камион от ВиК. Никой нищо не е констатирал или направил.

„Все едно нормално засядане в калта. Само че дупката съществува повече от два месеца. Няколко пъти е засипвана с чакъл и пясък, койот сек дъжд свлича на нивото на булеварда“, каза Анастасов.

По думите му задния мост на колата била във въздуха и не могъл сам да изкара колата. Едно от предложенията било за репатриращ автомобил. На 42 минута дошъл въпросният шофьор.

bTV потърси и общината по този въпрос, но отговор не получихме. Потърсихме ВиК Стара Загора, но след като разбраха, че се звъни от bTV, телефонът бе затворен.

По думите на Асен за конкретното място са подавани повече от три сигнала само за изминалата седмица. Топката се прехвърляла от едно дружество на друго.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3501 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
бегай

2023.05.25 | 09:47

1
Шматко, там е трудна всяка маневра, и нямаш работа точно там да се въртиш.Не ти е виновна общината ами ти самия. И ВкК не са ти виновни.
Нема да бегам

2023.05.25 | 16:19

2
Ти нормален ли си?

Добави коментар

Водещи новини