Кола изгоря по време на ремонт в Перник

  • 04 май 2023 10:43

  • 2049
  • 1
Кола изгоря по време на ремонт в Перник
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Лек автомобил се запали и изгоря напълно при извършване на ремонтни дейности по него, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.

Сигнал за горящото возило е подаден вчера следобед във Второ районно управление в областния град. Автомобилът "Тойота ланд крузер" се е намирал в гаражна клетка на автосервиз в двора на бившия завод "Токоизправители".

На място веднага са изпратени екипи на полицията и пожарната. Те са установили, че причината за настъпилия пожар е непредпазливост по време на извършвани ремонтни дейности.

Образувано е досъдебно производство и работата по разследването продължава.

Полицията в Хасково издирва мъж за палеж на автомобил

Вчера полицията в Перник съобщи за още един напълно изгорял автомобил на улица "Протожерица".След извършения оглед на място, органите на реда предприеха оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за установяване на извършителите. Образувано бе и досъдебно производство, а работата по разследването пое Районната прокуратура в града.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2049 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.05.04 | 10:57

1
Абсолютен терористичен акт и атентат, еквивалентен на 20кг туртилов еквивалент, разследване веднага, блокади и няколко еврейски експерта.

Добави коментар

Водещи новини