Вижте колко нарушения на шофьри установиха в област Кърджали

  • 24 април 2023 12:49

  • 253
  • 0
Вижте колко нарушения на шофьри установиха в област Кърджали
© Bulphoto/архив

Общо 854 са нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени при специализирана полицейска операция на територията на област Кърджали, осъществена от 17 април до вчера. Това съобщи Регионалният пресцентър на МВР в родопския областен център, пояснява БТА.

От тях 643 са заснетите клипове за превишена скорост и за тях ще бъдат издадени електронни фишове, а за други нарушения са съставени 32 акта и 179 фиша. При акцията са били проверени 1184 моторни превозни средства. 

Незаконен превоз на животни са установили полицейски служители от Районното управление в Кърджали в хода на специализирана операция. Вчера, около 17:00 часа, в града за проверка бил спрян товарен автомобил, управляван от 50-годишен мъж. Водачът не представил необходимите документи за превозваните три домашни животни. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните са съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност, допълват от полицията.

Предишната 24-часова специализирана полицейска операция в региона се състоя на 14 март. Тя бе по линия на битовата престъпност, а сред акцентите бе и проверка за нерегистрирани автомобили. При нея стана ясно, че от началото на годината органите на реда са установили 46 нерегистрирани моторни превозни средства.

Пиян и дрогиран шофьор кара в насрещното на АМ "Хемус"

Последвайте канала на

Десислава Станева
253 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини