Пловдив – рекордьор по пътни нарушения

  • 08 април 2023 08:36

  • 529
  • 3
Пловдив – рекордьор по пътни нарушения
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Броят на джигитите се увеличава, а войната по пътищата навлиза в нова фаза. Това става ясно от данни за нарушенията, които МВР предостави на NOVA.

Най-голям е броят на нарушителите в Пловдив. Само за последните три месеца там полицията е констатирала над 14 хиляди нередности на пътя. Издадените фишове за близо 30 хиляди. С други думи 6% от гражданите са били глобени или наказани от МВР.

„На тези хора им казват улични хулигани. Има няколко причини. На първо място това е личностният фактор. Хората са напрегнати и обикновено това напрежение трябва да избие някъде”, обясни психиатърът Веселин Герев.

Хванаха още осем пияни и трима дрогирани шофьори

Според пловдивските шофьори една от причините за високата скорост на места са ремонтите, които образуват задръствания и ги изнервят.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
529 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Нищо ново 1

2023.04.08 | 09:58

3
Преди години виден наш културен деец каза нещо за културата на българина което прозвуча като виц : " Българина обича , като седне пред телевизора , да прехвърля канал след канал избирайки най-тъпото предаване , изглежда го до край , за да може накрая да каже-Еее имало и по-прости от мен.".... Те тая простотия отдавна ни е реалност !
Прав си

2023.04.08 | 09:43

2
Българина най обича да гази закони , порядки и морални норми , но..... там където му позволяват. В чужбина (Гърция, Германия) е най-дисциплинирания водач. Там не ги интересува чий електорат е....
Хм....

2023.04.08 | 09:38

1
И мен ме изнервят задръстванията , и не само те. Изнервя ме и простотията на пътя. Тя , обаче , е последица не от ремонтите, а от перманентното промиване на мозъци последните 79години , и политиката на контролираната бедност в която е държан българския народ. Няма как иначе след изчезването на проруско-неофашистката партия "Атака" , да се появи нейния двойник "Възраждане"....Няма какво да се лъжем-такова ни е нивото на култура и образование. Дето се вика: "Като знам какъв инженер съм , страх ме е да отида на лекар !".....

Добави коментар

Водещи новини