Хванаха мъж, задигнал луксозни сака от офис на куриерска фирма в Лом

  • 07 април 2023 16:07

  • 1340
  • 0
Хванаха мъж, задигнал луксозни сака от офис на куриерска фирма в Лом
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Полицаи от РУ на МВР в Лом са установили и задържали мъж от крайдунавския град, който откраднал луксозни сака от офис на куриерска фирма в Лом, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 

На 23 март в полицията постъпил сигнал, че клиент е откраднал няколко сака от офиса им. При проверка било установено, че ден преди това в офиса се явил 47-годишен криминално проявен и осъждан мъж, който се представил за купувач на въпросните сака. Той пожелал да ги пробва в затворена пробна в офиса, след което заявил, че не му стават и върнал пратката. На следващия ден изпращачът се обадил и заявил, че в пакета има стари дрехи и саката са подменени. За 10 дни криминалистите установили кой е крадецът, а той направил самопризнания и възстановил нанесената щета.

Арестуваха мъж за кражба от офис във Видин

От ОД на МВР в Монтана съобщиха за БТА, че подобна кражба е новост за региона. Досега имаше тегления на пари от чужда дебитна карта, подмяна на банкови сметки на фирми с лични, с цел имотна облага, компютърни измами, но не и измами през куриерска фирма.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини