МВР: 691 сигнала за нарушаване на изборното законодателство

  • 02 април 2023 16:20

  • 691
  • 2
МВР: 691 сигнала за нарушаване на изборното законодателство
© Булфото (архив)

Изборният ден протича нормално. Към момента няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред. Това обявиха от Министерството на вътрешните работи.

Към 15 ч. днес са получени общо 691 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права на гражданите.

Образувани са общо 138 наказателни производства.

За времето от 21 ч. вчера до 13:30 ч. днес на територията на страната не са възниквали произшествия, свързани с произвеждането на изборите.

МВР: Получени са 651 сигнала за изборни нарушения

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
691 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
7777

2023.04.02 | 18:16

2
❗️Всъщност, избирателната активност е изключително ниска, като вземем напредвид купените гласове участващи в изборите днес на общият фон на избирателна активност която съвпада с изб. активност от предишните избори това означава само едно, на мястото на купените гласове много избиратели са останали в къщи❗️ Comprende Compradore ❓
7413

2023.04.02 | 16:28

1
* “Безпътицата” (според Х. Иванов)❗️ “Безпътицата” създадена от Политическата Класа от бифши Червено/Кафяви Фашистки протежета в БКП/БСП, “Политическо Самоубийство” според Б. Борисов, резултат на Даванадесет Години безскрупулно грабене от ГЕРБ❗️ * Грабиха Народа така както и Турчин не го е грабил, :) апропо, Ахмед Доган е турчин, участва в грабежа и разпределя порциите❗️За шайката на новите професионални предатели Кирил Петков, Асен Василев с две думи, “Базов Инстинкт”❗️Палитрата на червено/кафявото в българия продължава с Нео Нацисти от ПП, ДБ, Да България, руските фашисти в крайно ляво БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ЛЕВИЦАТА❗️ * България се управлява чрез Институционална Корупция , Безвремие, Огромни потоци Безотчетни, Неотчетени ЕС Парични Фондове преминават през България за да бъдат повторно изнесени към Близкият Изток, Петролните Емиратства❗️ Comprende Compradore❗️❗️

Добави коментар

Водещи новини