Емануил Йорданов за бомбените заплахи: Трябва да има включване на всички служби за сигурност

  • 28 март 2023 21:46

  • 699
  • 2
Емануил Йорданов за бомбените заплахи: Трябва да има включване на всички служби за сигурност
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

„Трябва да има включване на абсолютни всички служби за сигурност, министерството на отбрана и взаимодействието между държавни органи трябва да бъде на най-високо ниво. По този начин се удря по едно доста чувствително място на обществото. В училищата са нашите деца, внуци“. Това каза в ефира на БТВ бившият вътрешен министър Емануил Йорданов относно бомбените заплахи в училища в страната.

По думите му сме изправени пред ситуация, която няма аналог в близкото минало.

„Трябва да се работи и то на много високи обороти, за да може информацията, която се събере по тези случаи да се използва и в бъдеще. Не искам да бъда лош пророк, но това може да бъде само началото“, допълни Йорданов.

Сигнал за бомба и в университет в София

По думите членовете на комисиите трябва да бъдат инструктирани в случай на такива заплахи по време на изборния ден.

„Би могло и да се отрази на изборния процес, но се надявам, че в България няма толкова глупави хора, които да си мислят, че по този начин биха могли да постигнат някакви позитиви. Никой не би могъл да прогнозира как едни подобни заплахи биха се отразили не само на изборния процес, но и на крайния резултат“, каза още Емануил Йорданов.

Мая Йорданова
699 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
М. Иванов

2023.03.29 | 08:01

2
Тоя според мен е прекарал инсулт
!!!

2023.03.29 | 05:27

1
Да,трябва да има ВКЛЮЧВАНЕ на ВСИЧКИ СЛУЖБИ и най-после да бъде НАМЕРЕНО НОЩНОТО ШКАФЧЕ !!! ЗАЩОТО ПРОБЛЕМА на България е СКРИТ ТАМ !!! Да АМЕРИМ НОЩНОТО ШКАФЧЕ и тогава ИЗБОРИ !!! Иначе няма ПРОМЯНА !!! Да го НАПРАВИМ БЪЛГАРИ !!! НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини