Пиян и дрогиран заспа зад волана на оживен булевард в Пловдив

  • 24 март 2023 09:17

  • 1096
  • 1
Пиян и дрогиран заспа зад волана на оживен булевард в Пловдив
© Novini.bg/ Canva

Шофьор заспа зад волана и предизвика хаос на оживен булевард в Пловдив. Инцидентът става вчера следобед на метри от сградата на полицията. Оказва се шофьорът е бил пиян и дрогиран.

“Това е един тежък инцидент, които за щастие приключи без пострадали. Това е поредният случай, в който лице, употребило алкохол в комбинация с наркотици, има неблагоразумието да се качи на автомобила си. Случката се развива на едно от най-натоварените кръстовища в Пловдив в час пик около 16:50 часа”, разказа началникът на “Пътна полиция” в Пловдив Йордан Милушев.

Той подчерта, че на първия червен сигнал на светофара колата остава спряла, но след това не потегля.

“Бдителни граждани виждат, че вътре в колата има шофьор без реакции. В Центъра за управление на трафика колеги виждат на камерите, че на кръстовището се образува трафик, а след това се приближава и линейка”, каза Милушев.

Мъжът е казал, че му е прилошало, а медиците на място установяват, че няма нужда от допълнителни изследвания, добави той.

От полицията са му направили тест за алкохол, който е показал 1,54 промила в кръвта, а този за наркотици - наличие на опиати. 

До момента той има от 2005 г. шест фиша за дребни нарушения и шест акта. Задържан е за 24 часа в ареста

Радина Лазарова
1096 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Чобан ефенди

2023.03.24 | 18:27

1
Говедо

Добави коментар

Водещи новини