Арестуваха 20 души след полицейска операция в Хасково

  • 20 март 2023 10:00

  • 325
  • 0
Арестуваха 20 души след полицейска операция в Хасково
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

В хода на полицейска операция на територията на област Хасково са издирени 11 и са задържани 20 човека. Акцията бе по линия на битовата престъпност, контрабандата на акцизни стоки, опазване на обществения ред, издирвани лица и престъпления, свързани с политическите права на гражданите, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Хасково.

Проверени са 1952-ма души и 1412 автомобила, както и 18 пункта за черни и цветни метали, 18 автоморги, 20 заложни къщи и 33 питейни заведения.

Извършени са проверки на 176 търговски обекта. Съставени по Закона за движение по пътищата са 180 акта и 131 фиша. Петима мъже са установени с наркотици, задържани са и подозирани в кражби.

Иззета е незаконна дървесина и 444 артикула с лога на защитени търговски марки без разрешение от правопритежателя, както и цигари и тютюн без бандерол.

10 души са задържани при спецакцията в Пернишко

Акцията, при която бе ангажиран целият ресурс на дирекцията, започна на 17 март, като в първите часове бяха задържани петима души. Тогава на брифинг директорът на Областната дирекция на МВР Любомир Николов каза, че операцията ще продължи до изпълнението на набелязаните задачи, предава БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
325 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини