Екшън в Пазарджик: Мъж стреля по 23-годишна

  • 16 март 2023 13:53

  • 1450
  • 0
Екшън в Пазарджик: Мъж стреля по 23-годишна
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Жител на ромския квартал „Изток“ в Пазарджик е задържан, след като стрелял с газов пистолет в лицето на своя съкварталка. Ранената била приета в местната областна болница и след оказана й медицинска помощ е пусната да се прибере у дома.

Това съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Той уточни, че стрелбата е била предшествана от проявена от 51-годишния мъж агресия и закани с насочено срещу 23-годишната жена оръжие. Случката се е разиграла вчера следобед на улица в квартал „Изток“.

15-годишен стреля с пистолет по тролейбус в Плевен

23-годишна жена срещнала 51-годишния съкварталец и между двамата започнала разпра. Между семейството на младата жена и стрелеца имало стар скандал, който по-възрастният решил да изясни на улицата. Агресията обаче бързо взела превес над разума, той извадил газ-сигнален пистолет и произвел към лицето на опонентката си няколко изстрела.

Пострадалата била транспортирана за преглед в МБАЛ-Пазарджик, където е установено, че са нанесени наранявания в областта на лицето. След прегледа жената е освободена, пише още 24 часа.

Полицейски служители от местния полицейски участък бързо установили и задържали нападателя. Иззет бил и газ-сигналният пистолет, с който са произведени изстрелите. Работата по случая продължава, води се бързо производство.

Росица Валентинова
1450 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини