Ето каква може да е причината да залеят с киселина жена в Пловдив

  • 15 март 2023 12:54

  • 10537
  • 1
Ето каква може да е причината да залеят с киселина жена в Пловдив
© Novini.bg/ Canva

Състоянието на жената, която беше залята с киселина вчера в Пловдив, остава стабилно. Няма опасност за живота ѝ, но в следващите дни ще бъде направена операция за възстановяване на засегнатите участъци по лицето и тялото. Това обявиха от университетската болница Свети Георги, където е настанена пострадалата.

"Засегнати са горният и долният крайник. По долната половина на лицето и част от шията има дълбоки изгаряния. Жената е контактна и адекватна, нощта премина спокойно. Приета е в реанимация, поставена е под постоянно наблюдение, стабилна е. Жената има съпътстващи заболявания, но нямаме усложнения от тази гледна точка. За момента няма опасност за живота ѝ", заяви в "Денят започва" д-р Яна Янева.

Залятата с киселина жена в Пловдив е гадателка

52-годишната жена, известна като Тони, е гледала на карти, разваляла магии и предсказвала бъдещето. Това може да бъде една от причините за посегателството върху нея, защото услугите и били много скъпи.

Жената е трудно подвижа и не е успяла да противодейства на извършителя. В дома е имало и социален асистент, който е дал точно описание на нападателя. Проверка на БНТ в Социално подпомагане - Пловдив показва, че на адреса няма адресиран потребител, който да има необходимост от грижи.

Нападателят се издирва. От фирмата домоуправител на входа, научихме, че четирите камери, монтирани на входа, са с прекъснато захранване, но дали това е било направено умишлено, се изяснява. Полицията е прегледала всички записващи устройства в района на сградата.

Прокуратурата ще даде по-късно брифинг по разследването.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
10537 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
jadnoto

2023.03.15 | 14:56

1
NAI NAKRAQ EDNA POLOJKITELNA NOVINA

Добави коментар

Водещи новини