Криминално проявен захапа за крака полицай

  • 09 март 2023 11:39

  • 1761
  • 2
Криминално проявен захапа за крака полицай
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Криминално проявен от село Ясеновец е задържан за нанасяне на телесна повреда на полицай, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева.

Около 4:20 часа на 9 март по бул. „България“ в Разград екип автоконтрольори са спрели за проверка лек автомобил БМВ 520Д. Колата била шофирана от 19-годишно момиче от лознишкото село Синя вода, чиито проби за алкохол и наркотици са отрицателни. В хода на проверката 21-годишният пътник от Ясеновец слязъл от автомобила без разрешение и направил опити да възпрепятства работата на служителите от сектор „Пътна полиция“, блъскайки се в тях. Той отправял заплахи, закани и обиди, а при задържането е оказал съпротива и захапал по крака единия от униформените. Младежът е отведен в Районно управление – Разград и задържан за срок от 24 часа.

По случая е започнато разследване, посочи Георгиева. За БТА тя обясни, че задържаният има и други криминални прояви като нанасяне на побой и шофиране след употреба на алкохол. На него не му е направен тест за употреба на наркотици и алкохол, тъй като не е шофирал и полицаите нямат законни основания за това, допълни говорителят на Областната дирекция на МВР.

Двама задържани при акция срещу купуването на гласове в с. Синдел

Десислава Станева
1761 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.03.09 | 13:34

2
пак добре че КЕЛЕША не е захапал полицая между ЧАТАЛА...

2023.03.09 | 12:51

1
Ако го бяха погалили зад ушите и му бяха дали наградка кокъл нямаше да има ухапани.

Добави коментар

Водещи новини