Разкриха необичаен опит за укриване на цигари: в ходови и резервни гуми на автомобил

  • 07 март 2023 11:30

  • 2765
  • 1
Разкриха необичаен опит за укриване на цигари: в ходови и резервни гуми на автомобил
© Агенция Митници

 

Необичаен опит за укриване на цигари бе разкрит от митническите инспектори – в ходови и резервни гуми на автомобил, се съобщава от Агенция "Митници"

Миналия четвъртък в района на ГКПП Дунав мост – Видин при проверка на автомобил с български граждани, пътуващ за Германия е установено, че двете резервни гуми на автомобила са пълни с 364 кутии цигари (7280 къса) с български бандерол. Митничарите отриват кутии с цигари и в ходовите гуми.

Самият водач на автомобила признава, че преди пътуването е сложил 500 кутии цигари в ходовите гуми, които по пътя до границата са се разпаднали на дребни частици.

Русенски митничари откриха над 57 000 къса цигари в тайник в микробус на Дунав мост

От Агенция „Митници“ подчертават, че използването на ходовите гуми като тайник за цигари не само нарушава целостта на укритата стока, а и води до риск от спукване на гумите, поради необичайния им пълнеж и опасност от пътен инцидент.

Иззети са всички 364 кутии с цигари, а на водача е съставен акт за административно нарушение. В следващите дни при проверки също на ГКПП Дунав мост – Видин са установени общо 4380 кутии цигари с български бандерол, както и 290 пакета тютюн по 40 гр, без необходимите документи. Стоките са иззети, а за установените нарушения са съставени актове, съобщават от АМ.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2765 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.07 | 11:40

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини