Бомбата била в куфар?

  • 18 юли 2012 20:58

  • 4827
  • 6
Бомбата била в куфар?
© Булфото

МВР работи по версията "атентат", проверява се дали бомбата е била сложена в куфар и избухнала при натоварването на куфара в автобуса с израелските туристи, или бомбата е била сложена предварително. Това обяви вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Бургас. 

"33-ма са в болница, трима са в кома, един от тях е починал. В момента се прави списък на всички пътували с авиокомпанията, за да се установят жертвите. След огледа се предполага, че на място петима са загинали по първоначални данни. С министър Младенов всеки час ще се дава информация. В момента всички полети от Бургас се пренасочват към Варна", добави той.

"Положени са максимални усилия за повишаване мерките за сигурност. Израелското правителство е уведомено и е в течение. Няма загинали българи. Не е изключена версията за терористичен акт, работи се по няколко версии. По нареждане на Борисов, екип от ВМА е в Бургас, за да окаже помощ на колегите си", каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4827 6

Коментари 6

Добави коментар
Беш

2012.07.19 | 13:43

6
Помните ли Боко тиквата ,след като дойде предупреждението януари,цитирам:Има много дюнери на всеки ъгъл в България и няма никаква опастност за нас,ние сме техни приятели.

2012.07.19 | 12:58

1
Е какво ревеш против Бойко? Да не е излъгал? Друг е въпроса как може бомбата да е в куфар, израелците толкова се пазят, че звучи направо невероятно. Да натоварят чужд багаж звучи като фантастика.

2012.07.19 | 13:43

5
С арабите само приятелство и взаимен интерес. Иначе и нас ще си запукат. Израел има най-доброто разузнаване уж и мерки за сигурност и пак не можаха да се оправят, та ние ли ще се оправим. Тука бойно поле не трябва да става в никакъв случай. Ние тук трябва да се оправим с радикалните ислямисти и с турчаците дето агитират агресивни лозунги. Трябват сериозни мерки и да не се допускат нелегални емигранти никакви.
onq s konq

2012.07.19 | 13:42

4
И аэ мисля че бомбата е била в куфар,эащото куфар в бомба щеше да е доста съмнително...
samvoin

2012.07.19 | 13:42

3
Абе, вие верно ли тука сте толкова зле, че вервате на ционистките фашисти и масови убийци, на които местото отдавна е в Хага - рамо до рамо с техните дружки - Радован Караджич, Радко Младич и прочие, че това било дело на иранците или на некви измислени "ислямисти" или "араби" на наша територия? Какъв интерес биха имали те от тва, точно в България? В момента се води медийна и пропагандна война между тех и Израел, за печелене на обществено доверие и мнение по света. Какъв ефект, би имало тва? Ква е логиката, да се хабят и да взривяват мирни граждани, а и по какъв начин биха сложили бомбата от Израел или у нас? Мислете, кой има интерес от тва нещо? По света и у нас! Кой?! Помислете пак и после дръстете "на изуст". Някой ни спрята театро "ала - 11 септември 2001-а" и "ала- Тулуза"... Там нещата бяха - меко казано "съмнителни"... Още не зная обаче, кой точно. Сигурен съм обаче, че не е нито Иран, нито "Хизбула", нито създадената някога от ЦРУ "Ал Кайда" или някакви нацисти, фашисти или крайно десни или крайно леви екстремисти в Европа. Навън от тва би имал изгода Израел. У нас, дали не са онези дето искат оставката на Цветанов и хаос у нас (Колкото и да не обичам ГЕРБ!)? Дано поне сега Боко, да не се поддава на ционисткия натиск и да лъже като Буш през 2001-а и да не послуша агента на Израел и служилия в техната войска Николай Младенов. Този заслужава оставка и то отдавна!
Бачо Киро

2012.07.19 | 13:40

2
11 септемри пълен провал,от 5300 евреи които работели в кулите нито един не пострада. Как така същия ден всички 5300 не бяха на работа и най важното три месеца преди това кулите се застраховат за 11 милиарда,пропуснахме да отбележим че собствениците са евреи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини