Хванаха шофьора, прегазил жена на шосе край Берковица и избягал

  • 17 февруари 2023 11:07

  • 807
  • 0
Хванаха шофьора, прегазил жена на шосе край Берковица и избягал
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

За два дни полицаи разкриха и задържаха шофьор, който блъснал с колата си жена на пътя от Берковица за село Бързия и след това избягал от мястото на инцидента, а жената е починала на място от удара, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Произшествието е станало към 19:20 часа на 14 февруари. Тогава преминаващ по пътя Берковица - Бързия шофьор позвънил на 112 и съобщил за лежащ на банкета край шосето човек. На място пристигнали полицаи и медици от центъра за спешна помощ в Берковица, които установили смъртта на 59-годишна жена, живееща в Бързия.

Вчера колата, с която е била блъсната жената, е открита в гараж в планинското село Слатина, намиращо се недалеч от мястото на инцидента. Това е „Опел корса“, по който имало видими следи от ПТП. Открит е и шофьорът на автомобила – мъж на 43 години от Вършец, който е задържан.

Отриха тяло на жена на път в Монтанско

По случая е образувано досъдебно производство по член 343 от НК.

От ОД на МВР в Монтана припомниха за БТА, че през миналата година в Монтанско имаше един подобен случай – жена беше блъсната на улица в град Вълчедръм, а после шофьорът избяга и след два дни колата беше открита на паркинг пред блок в София, закарана от бащата на шофьора, направил инцидента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
807 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини