Гаджето на бившата полицайка Симона заковава Семерджиев в съда

  • 07 февруари 2023 12:00

  • 9251
  • 4
Гаджето на бившата полицайка Симона заковава Семерджиев в съда
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Гаджето на изхвърлената от МВР полицайка Симона Радева – Мирослав, ще се изправи очи в очи в съда срещу Георги Семерджиев, пише Телеграф.

Якимов е призован да се яви на поредното заседание по делото срещу джигита, причинил жестоката катастрофа с две жертви на бул. Черни връх.

Уволненият униформен трябва да даде отговори на много въпроси около познанството им с Георги Семерджиев, посещенията в неговата автомивка, както и около минутите след инцидента, когато Мирослав и колегите му са запазвали местопроизшествието.

Ще стане ясно дали именно той е предупредил полицайката Радева, че катастрофиралият джип е на Семерджиев или ще доукраси нейната версия. В показанията си пред съда още на първото заседание по процеса Симона обясни как не знаела чий е катастрофиралият джип. Каза, че просто минавала оттам на път за автомивката на Семерджиев, за да си вземе забравени ключове. Впоследствие занесла стълба на Георги, за да си влезе в апартамента, но не знаела защо.

Полицаи застават пред съда по делото срещу Георги Семерджиев

Якимов твърди, че именно той се обадил на Симона с думите „Георги май е направил беля“, твърдят запознати с показанията от досъдебното производство.

Той ще трябва да обяснява и за очевидеца на катастрофата, който казал на полицаите в коя посока е избягал шофьорът на фаталния джип, но униформените забравили да му запишат имената. Този човек и до днес не е издирен.  

Росица Валентинова
9251 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.02.07 | 14:54

4
Ще свидетелства, че боклука е ковал Симона ежедневно.

2023.02.07 | 12:51

3
доживотна присъда за шибания наркоман
Сърбеца

2023.02.07 | 12:13

1
Закова на някоя проста журналистка тъпата глава с пирон

2023.02.07 | 12:45

2
казват се мисирки. Тиквата го измисли.

Добави коментар

Водещи новини