Братът на изчезналия Емил Боев: Видяхме го на видеозапис от гора в покрайнините на Перник

  • 31 януари 2023 10:47

  • 10222
  • 2
Братът на изчезналия Емил Боев: Видяхме го на видеозапис от гора в покрайнините на Перник
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна от Перник на 29 януари. Вчера вечерта доброволците са се натъкнали на следа - видеозапис от гора в покрайнините на Перник.

"Потвърдихме запис, направен в нощта, където се вижда, че Емил е в къща в гората в покрайнините на Перник. Търсихме до късно снощи, оттам поеха полицаите с термодронове и термокамери. Аз чакам нареждане от спасителите, за да видя къде може да съм полезен", каза пред БНТ братът на Емил - Мартин Боев.

Емил е бил много дезориентиран, опитвал се е да отиде на познато място и просто е тръгнал накъдето му видят очите, смята Мартин. Досега не се е случвало да изчезне.

Приятели на Емил от Перник: Случилото се с него е нелепо и необяснимо

"На този етап ми стана ясно по поведението му, че просто е бил сериозно дезориентиран, пиян, опитвал се е да се прибере, да намери посока. Това е гора, в която аз самият се изгубвах, докато обикалях. На този етап изключвам всякакви умишлени опити от него, почти съм убеден, че просто иска да се прибере. Зоната е изключително опасна, бяхме 20 души, трябваше ни огромна дисциплина, за да можем да се разбираме къде сме, бяхме с подходяща екипировка, храна, вода и пак ни беше трудно", посочи още той.

Десислава Станева
10222 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Емил Боев

2023.01.31 | 13:00

2
Не съм изчезнал, изпратен съм в гнилия запад на тайна мисия.
Sarbeca Z

2023.01.31 | 11:35

1
Врачката кво вижда

Добави коментар

Водещи новини