Спецоперация и в Разградско

  • 27 януари 2023 12:34

  • 379
  • 0
Спецоперация и в Разградско
© Булфото (архив)

Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда днес на територията на област Разград, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева. 

Обект на проверките са наркосборища, заложни къщи, търговски обекти, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързани с административни нарушения.

Специализирана операция се провежда в Шуменско

Паралелно с това са изградени контролно-пропускателни пунктове, на които продължават проверките на преминаващи превозни средства с оглед противодействие на нелегалната миграция и нарушения на Закона за движение по пътищата.

В засилените контролни действия са включени екипи на "Охранителна полиция", "Пътна полиция", "Икономическа и криминална полиция", както и екипи на Жандармерията. На териториите на Районните управления в Разград и Исперих има по пет КПП-та, в Кубратско функционират четири.

Акция в Сливенско

Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали на територията, обслужвана от Областната дирекция на МВР в Разград, уточни Георгиева.

Радина Лазарова
379 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини