Таслаков с нов разказ, версиите на депутата от "Възраждане" и арестувания Белишки са различни

  • 25 януари 2023 08:27

  • 1471
  • 2
Таслаков с нов разказ, версиите на депутата от "Възраждане" и арестувания Белишки са различни
© БТВ

Задържаха сина на кмета на Панагюрище Иван Белишки. Полицията проверява дали е заплашил с пистолет депутат. 

Белишки обясни, че е арестуван по поръчка на Стоян Таслаков от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ и добави, че не го е заплашвал.

Иван Белишки: Не съм заплашвал никого, Стоян Таслаков ме удари пред входа

Версията на народния представител от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ е различна:

„Иван Белишки ме нападна на около 40 метра от дома ми в София съвсем изненадващо. Подавал съм сигнали за заплахи преди месеци. Директно тръгна със заплашителна стъпка. Успях да го парирам и да го отблъсна“. Това заяви пред bTV депутатът Стоян Таслаков.

„След като го отблъснах, той се шокира. Имаше чантичка и извади пистолет. Влязох в съседен магазин, за да го неутрализирам пред свидетели. Oтблъсквайки го, е възможно да съм го одраскал“, допълни Таслаков.

Депутатът от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ казва, че е действал при самозащита, а срещу него са били отправяни заплахи.

„Първият случай от него се появи, когато излезе новината, че кмет на ГЕРБ от Стамболийски е арестуван по мой сигнал. Аз съм подал жалба в полицията от 25 ноември миналата година. Полиция и прокуратура знае, че това лице ме заплашва. Преди седмица ме среща на същия тротоар. Блъсна ме и вербално ме заплаши. Вечерта ми писа заплахи, че знае къде е моят адрес и ще лежа в „Пирогов“, каза още Таслаков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1471 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.25 | 13:42

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2023.01.25 | 10:07

1
Бой по руските подлоги в България

Добави коментар

Водещи новини