Мъж е с опасност за живота след пробождане с нож по време на скандал

  • 23 януари 2023 17:28

  • 1466
  • 1
Мъж е с опасност за живота след пробождане с нож по време на скандал
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Мъж е с опасност за живота след пробождане с нож по време на скандал. Задържан е 33-годишен мъж от Троян за побой и нападение над двама мъже, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

От Апелативната прокуратура във Велико Търново поясниха, че на 22 януари в районното управление на МВР в Троян е образувано досъдебно производство за това, че предния следобед в местността „Турлата“, чрез използване на нож, е причинена средна телесна повреда на Н. А., гражданин на Киргизстан, със статут „продължително пребиваващ“.

Пострадалите мъже са откарани за преглед в болница, като единият е прегледан и освободен за домашно лечение, а другият е оставен за лечение в интензивното отделение на МБАЛ - Троян, с опасност за живота. 

Мъж прободе с нож приятелката си в Сливница

Въз основа на събраните доказателства 33-годишният мъж е разпитан пред служебен защитник и привлечен в качеството му на обвиняем. С постановление на прокурор е задържан за срок от 72 часа, като прокуратура ще внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1466 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.23 | 22:39

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини