Закопчаха крадци на камери за видеонаблюдение в Перник

  • 17 януари 2023 21:00

  • 962
  • 1
Закопчаха крадци на камери за видеонаблюдение в Перник
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

Установени са и са задържани извършителите, откраднали камери за видеонаблюдение в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град.

Сигналът за кражба на камери за видеонаблюдение е подаден в Първо районно управление от Община Перник. Задържаните са двама младежи от областния град на 16 и на 20 години. Познати са на органите на реда и с други подобни прояви. Предприети са съответните процесуално-следствени действия и е уведомен наблюдаващ прокурор.     

Устройствата, намирали се в подлеза при квартал "Куциян", бяха откраднати преди три дни.

По-рано днес на фейсбук страницата на Община Перник  беше публикуван запис на двамата младежи, извършили вандалския акт.

От администрацията призоваха жителите на града и населените места към отговорност, напомняйки, че ще бъдат безкомпромисни към всяка вандалска проява върху общинско имущество. При подобни случаи в бъдеще отново ще бъдат публикувани видеоматериали, както и сезирани отговорните институции.

От пресцентъра на полицията в Перник съобщиха, че изграденото видеонаблюдение в общината дава резултат за установяването на различни престъпления и закононарушения. Доказателство са десетките случаи, при които са предотвратени и разкрити различни посегателства.

Закопчаха серийни крадци в Пловдив, обирали баби

В Перник има над 300 камери, осъществяващи денонощно видеонаблюдение.

Валери Зайцев
962 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.18 | 15:25

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини