Мъж блъсна 4 коли в Перник

  • 16 януари 2023 13:32

  • 379
  • 1
Мъж блъсна 4 коли в Перник
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

В Перник е задържан 30-годишен мъж, съпричастен към нанасянето на материални щети на четири леки автомобила. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град.

Сигналът за пострадалите автомобили, паркирани в района на пернишкия квартал "Тева", е подаден вчера около 03:00 часа. Върху тях са нанесени материални щети, причинени от друг автомобил.

След оперативно-издирвателни действия от страна на органите на реда е установено, че извършител на деянието е перничанин на 30 години, управлявал лека кола с марка "Шкода Октавия". Мъжът е задържан за 24 часа с полицейска заповед и по случая е започнато досъдебно производство.

Не се съобщава за пострадали хора, пише БТА.

В подобен случай от август миналата година, станал на улица "Вела Пеева" в областния град, неизвестен причини щети на лек автомобил, собственост на 41-годишен перничанин. Повредено беше панорамното стъкло, а предният му капак и таванът бяха подбити.

От полицията имат предположения кой е водачът, който блъсна пет коли и автобус след гонка

Преди дни от пресцентъра на ОДМВР - Перник потвърдиха и за случай, при който три леки автомобила бяха повредени вследствие на сбиване на група младежи в пернишкия квартал "Проучване".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
379 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.16 | 18:30

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини