Закопчаха серийни крадци в Пловдив, обирали баби

  • 16 януари 2023 13:19

  • 1341
  • 1
Закопчаха серийни крадци в Пловдив, обирали баби
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Двама апаши с множество присъди попаднаха в Пловдивския арест, съобщиха от полицията. В рамките на минути дежурни екипи на Шесто районно управление се отзовали на два сигнала за кражби, подадени в неделя.

Около 11,15 ч. униформените предприети издирвателни и заградителни действия около мола на ул. "Д-р Георги Странски", след като посетител се оплакал, че му е откраднат велосипеда. "Горещите следи" довели до задържането на 45-годишния извършител.

Мъжът признал, че няколко дни по-рано издърпал от ръцете на 71-годишна жена найлонова торбичка с портмоне с над 300 лева, лични документи и други вещи.

Малко по-късно в районното управление попаднал и 24-годишен младеж, който по предварителни данни извършил грабеж със същия почерк около 11,30 ч. Жертвата му е 80-годишна пенсионерка. Допълнително е установено, че на 4 януари младият мъж издърпал мобилен телефон от друга жена.

Нова тенденция сред крадците. Ето как действат те!

И двамата извършители са с богати криминални досиета и присъди. Работата по двата случая продължава, предстои материалите по досъдебните производства да бъдат внесени в Районната прокуратура.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1341 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.16 | 18:30

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини