След катастрофата край Враца, в която загина дете: Стигна се до напрежение пред Спешния център

  • 11 януари 2023 06:05

  • 3118
  • 10
След катастрофата край Враца, в която загина дете: Стигна се до напрежение пред Спешния център
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Тежка катастрофа със загинало 3-годишно дете край Враца.

Вероятната причина е движение с несъобразена скорост и хлъзгавата настилка. Малко по-късно пред спешния център в града е възникнало и напрежение с роднини на пострадалите, които са потърсили саморазправа с лекарите.

Пред БНТ баба на загиналото дете коментира, че линейката се е забавила. С първа линейка е взето само детето, тъй като е имало само една носилка. Майката, която е пострадала в катастрофата, е трябвало да изчака втора линейка.

3-годишно дете загина при тежка катастрофа във Врачанско

Роднини на починалото дете твърдят, че единият от медиците е бил в нетрезво състояние.

Росица Валентинова
3118 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
надежда дойчева - бая грозен мангал

2023.01.11 | 06:15

1
Я се разхождам със самочувствие на хубавица.
надежда дойчева - бая грозен мангал

2023.01.11 | 06:29

5
Клане със секира за брутално грознио мангал надежда дойчева.
надежда дойчева - бая грозен мангал

2023.01.11 | 06:20

4
НачалоОбщество ВНИМАНИЕ: Тези мошеници мамят и тормозят хора, продават жени зад граница ОБЩЕСТВО От Admin На 17.10.2021 За престъпна група, която върлува в София, сигнализират читатели на alarma.bg Те са отчаяни, че въпреки многото оплаквания, които са правили и сигнали до медии, които са изпращали, остават глас в пустиня. Поместваме сигнала без редакторска намеса. Престъпна група върлува из София, която мами и тормози хора. Въпреки многото сигнали и оплаквания, които сме правили, тези хора продължават своята дейност. Освен това използват и заплаха към жертвите си, които ги е страх да покажат лицата си. Молим медиите за помощ. Знаем, че вие сте четвъртата власт и понякога ефектът е голям, когато вие поемете нещата в свои ръце. Сега се нуждаем от вашата помощ като граждани. Става дума за хора около разобличената от Нова телевизия Поли Станчева. В Предаването Господари на ефира, в началото на 2012г, направиха редица репортажи с което стана възможно да бъде разобличена въпросната дама за измами и уреждане на кредити с цел измама. Има много дела срещу нея, но какво от това. В престъпната схема работят двама братя близнаци от село Главница намиращо се до Тутракан. За двамата Мирослав и Владислав Иванови има информация, че са продавали жени за Турция. Още там са действали с измама като са се представяли за красиво момиче, кореспондирали са с турския контрагент и когато турчина кани момичето в Турция разбира, че трябва да прати голяма сума пари, за да си вземе тя билет, да си погаси заем и да може щастливо да се съберат. Турчинът праща парите, а момиче йок, както се казва на турски. По същия начин е с момичета които са държали и са изпращали в Турция с цел да се обере контрагента твърдят техни съселяни. Това явно не им стига и се преместват в София където сформират престъпна група с цел измами. Срещу Мирослав има много сигнали и жалби от граждани до полицията и други компетентни органи, но за сега е на свобода, а той е агресивен. В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот?
надежда дойчева - бая грозен мангал

2023.01.11 | 06:16

3
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка - Гугъл. Не съм много грозна мангалка със зъл сурат.
надежда дойчева - бая грозен мангал

2023.01.11 | 06:15

2
Гнусен Не.гър юмтити у Италия бе подложен на убийствен расистки скандал. Лацио - Лече.
м-р сапунджиев

2023.01.11 | 07:11

6
Напалм за мангустите .
Новини бг

2023.01.11 | 07:30

7
Не можем да напишем че са цигани, щот няма да получим пари от нпо-тата. Това е. Иначе сме " обекнивна" медия.

2023.01.11 | 08:23

9
ето докъде ни води еврогейския съюз до диктатура на цигани педали и кучета Нормалните хора нямат права

2023.01.11 | 07:49

8
Циганите само си търсят правата, иначе не признават правила и закони.

2023.01.11 | 08:24

10
Тези в спешния не са стока и врачани се оплакват ама на мангалите не трябва НИКОГА да се вярва и помага

Добави коментар

Водещи новини