Мистерия с трупове на жени в Русенско

  • 06 януари 2023 09:09

  • 4846
  • 0
Мистерия с трупове на жени в Русенско
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Мистерия с трупове на жени в Русенско. Регионални медии съобщават за две загинали при различни кошмарни обстоятелства. Най-зловещото в цялата история, че смъртта им става в рамките на минути на метри една от друга, пише rusemedia.com. 

Пожар е избухнал тази нощ малко преди 5:00 часа в жилищен блок в квартал “Здравец-Север“ в Русе, който се намира в близост до бензиностанция. На място са изпратени екипи на пожарната, които са евакуирали част от живущите. Пожарът е взел и една жертва – възрастна жена.

Хората разказаха, че се събудили от пукота от огъня, избухнал в апартамент на втория етаж. В него живеели две възрастни сестри, едната от които с психично заболяване. Те събирали и много вехтории в дома си. Загинала е едната от сестрите, която тръгнала да се качва по стълбите, за да предупреди домоуправителя за пожара, но се задушила от дима и починала.

Откриха мъртъв мъж в Куклен

Именно заради гъстия дим се наложило живущите по високите етажи да бъдат изведени от пожарникарите със стълба отвън. Огнеборците разбили и врата на апартамент, тъй като обитателите му били заспали дълбоко и екипите не успели да ги събудят.

Причините за пожара тепърва ще се изясняват, предстои да се извърши оглед.

На метри от кошмарния огнен ад, жена е загинала след падане от жилищен блок в регионалния град.

Инцидентът е станал тази сутрин малко след 5 часа в кв.“Здравец-Север“, докато полиция и огнеборци са били ангажирани с пожара в съседния блок.

Районът е отцепен от силите на реда, извикан е и екип на Криминалистична лаборатория. Самоличността й тепърва ще се установява. Полицията разследва случая, като най-вероятно се касае за самоубийство. Хора от съседните блокове споделиха, че за последните десетина години това е трети подобен случай, когато някой се хвърля от блока.

 

Росица Валентинова
4846 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини