Травеститът Лили заключи дядо в мазето и му задигна спестяванията

  • 06 декември 2022 15:47

  • 3061
  • 1
Травеститът Лили заключи дядо в мазето и му задигна спестяванията
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

19-годишен младеж заключи дядо в мазе и задигна спестяванията му. Криминалното деяние е извършено в Пловдив.

Установена е самоличността на извършителя – травестит, който сам се нарича Лили и се облича в женски дрехи, пише „Марица“, позовавайки се на информация на заместник-районния прокурор Атанас Илиев.

Травестит завлече салон за красота с прическа за 1683 лв.

"Дядото е на възраст над 90 години. Все още си мисли, че става въпрос за жена", добави народният обвинител.

Апашът явно е използвал факта, че в женски образ печели доверие. Така направил и с възрастния пловдивчанин. 19-годишният му се представил за жена, която има нужда от помощ. Оплакал се, че е гладен и жаден, и му поискал вода. Срещнал самотния старец пред дома му, докато изхвърля боклука. "Дядото го поканва в жилището си, обядват. Лесно установява къде съхранява спестяванията си“, посочи прокурор Илиев.

Така Лили гостува на пенсионера няколко пъти и ял на трапезата му, а в деня на обира влязъл в апартамента му без покана. Но дядото не се усъмнил. Поискал да му покаже мазето, но не очаквал какво му предстои. Травеститът го бутнал вътре, заключил го, след което му отмъкнал 7000 лв. и изчезнал. 

Предвид, че дядото описал жена на разследващите, издирването се оказало трудна задача. След голям обем работа се установява, че младият обирджия води скитнически начин на жияот и обикаля из цялата страна. В крайна сметка на 25 ноември е установен във Враца. Вече е с повдигнато обвинение за грабеж.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3061 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
KKK

2022.12.06 | 16:33

1
ЗАБИЙТЕ МУ КОЛ В ГЪЗЪ !!!

Добави коментар

Водещи новини