Баба даде 1000 лева на измамник, представял се за жандармерист

  • 05 декември 2022 11:18

  • 493
  • 1
Баба даде 1000 лева на измамник, представял се за жандармерист
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Възрастна жена от петричкото село Ново Кономлади е предала хиляда лева на мним жандармерист, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград. 

Сигнал за случая е подаден от 87-годишната жена, станала жертва на измамата. Тя е съобщила, че мъж, който се е представил за служител на Жандармерията, е поискал да провери жилището ѝ за мигранти.

След като жената го пуснала в дома си, той поискал от нея сумата от хиляда лева, които тя му предала. 

Работещите по случая полицейски служители са предприели незабавни действия, в резултат на които е задържан 52-годишният извършител на деянието, който е от петричкото село Капатово, съобщиха от ОДМВР - Благоевград. По случая има образувано досъдебно производство.

Пенсионерка хвърли през прозореца 35 000 лева на ало измамници

През ноември полицията в Петрич работи и по друг случай на измама, при който мъж от петричкото село Скрът е бил въведен в заблуждение, че закупува комплект тенджери и позлатени вилици, като вместо това са му продадени тенджери с неустановена марка, а нанесената щета е в размер на приблизително 1600 лева, съобщиха тогава от полицията. По случая бе установен 50-годишен извършител на деянието от Молдова, пише БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
493 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 12:13

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини