Предлагат да има Пътна карта за безопасност

  • 05 декември 2022 07:59

  • 484
  • 1
Предлагат да има Пътна карта за безопасност
©
Слушай новината Слушай новината

Близки на загиналото при тежка катастрофа в Шумен 22-годишно момиче излязоха на протест. Те настояват за съдебна реформа и по-бързо следствие.

Автомобилът на жертвата беше ударен на 28 септември на кръгово кръстовище в центъра на града от джип с висока скорост.

Пореден мирен протест в Шумен в памет на загиналата при катастрофа в града 22-годишна жена

Обвиненият за катастрофата Жечко Кюркчиев вече не е под домашен арест. Той беше пуснат под парична гаранция от 25 000 лв. Случаят беше иззет от следствието в столицата, а семейството на починалата се включи в изготвянето на Пътна карта заедно с Института за пътна безопасност. Тази карта вече е внесена в Народното събрание за обсъждане и според близките предлага мерки за по-ефективни разследвания и присъди на пътни инциденти.  

„Разчитаме на обективност от страна на институциите. В последно време живеем в страх дали като излезем, ще се приберем или някой ще ни прегази. Може да видим тази Пътна карта на сайта на Института за пътна безопасност”, каза в ефира на „Здравей, България” бащата на загиналото момиче Анатолий Станчев.

Десислава Станева
484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 12:23

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини