Издирването на рибарите продължава: Съмненията вече са, че трябва да се търси основно под вода

  • 01 декември 2022 07:36

  • 1913
  • 1
Издирването на рибарите продължава: Съмненията вече са, че трябва да се търси основно под вода
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Четвърти ден няма следа от двамата мъже, които изчезнаха във водите на язовир „Мандра“ край Бургас. Мащабната акция по издирването им продължава и днес, въпреки лошото време.

В издирването се включват водолази от пожарната, полицаи, които пеш обхождат крайбрежието, служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, както и служители на общината, които с лодки и дрон обследват територията, предаде БТВ.

Периметърът на издирването е концентриран около мястото, където беше намерена лодката на двамата мъже и мястото, откъдето се предполага, че в неделя са влезли в язовира.

Спасителните екипи тръгват по нова следа за издирването на рибарите край Бургас

„Вчера местихме дрона с автомобил, за да може точката на излитане да е по-близка до другата и да имаме по-голям периметър на облетяване, но нищо не излезе. Водолазите влязоха на мястото, където се предполага, че (б.р. рибарите) са влезли да пускат мрежи. И там нищо не намерихме. Днес ще имаме подкрепление от още двама водолази от „Гранична полиция“. Съмненията вече са, че трябва основно да се търси под вода“, обясни Веселин Василев, който е директор на УКОРС в Община Бургас.

Ще продължи и огледът с дрон.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1913 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
WODOLZA

2022.12.01 | 09:19

1
ABE SUS SA{KO SWYR{HA SEGA PUK BRAKONIERITE TYRSQT I ZA EF BET NE SPIRAITE DA PUKNITE NA TUZEMCITE KRATUNITE

Добави коментар

Водещи новини