Пожар унищожи дома на семейство с две малки деца

  • 28 ноември 2022 16:43

  • 1887
  • 2
Пожар унищожи дома на семейство с две малки деца
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Семейство с две деца на 11 и 4 години от пазарджишкото село Синитево е останало без покрив над главите си, след като в петък пожар е унищожил дома им.

Стаите са неизползваеми, изгоряло е цялото обзавеждане, а в Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив са настанени бащата и по-голямото момче, което е с изгаряния на двете ръце, врата, ушите и половината лице.

Бременни, родилки и персонал са евакуирани при пожар в болницата в Димитровград

Това разказа Силвия Иванова в социалната мрежа и призова всеки, който има възможност, да помогне на пострадалото семейство на Любка Трифонова от Синитево. Най-неотложно е да бъде ремонтиран поне единият етаж от къщата, за който ще трябват строителни материали и работна ръка.

Семейството няма финансова възможност да си осигури необходимите материали, затова близки и познати се надяват да съберат средства. След зова за помощ съпричастни хора вече са дарили печка, хладилник и пералня, но ще трябват легла, маси, столове.

В някои от групите в социалната мрежа вече има желаещи да осигурят кревати за децата и за родителите. Открита е и банкова сметка на името на майката, така че всеки, който може и има възможност, да помогне:
ЛЮБКА СПАСОВА ТРИФОНОВА
BG31FINV91501014792810
Първа инвестиционна банка

Цветелина Кирилова
1887 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ахмет

2022.11.28 | 19:23

2
Народ за който уличните помияри са по важни от живота и здравето на децата няма как да не се затрие. Българкатя масово е ялова и предпочита да си дава парите за кучета вместо деца. На запад и в САЩ уличните помияри се умъртвяват, у нас се пускат обратно за да тероризират хората. Харчат се народни пари за приюти, лекарства и въобще за добруването на помиярите. Дори Румъния започна да ги трепе. В Гърция къдетонвърлува същата малоумна програма, почти никой не дава пари за помиярите. България е пълна с душевно болни и тариакри които ги смучат. Бой до посиране за кучерастите. Да се убиват с като в ислямска държава. Те са песоглавци- псета в човешки облик.
PaulaFox

2022.11.28 | 17:19

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини