Кметът на Перник с подробности за случая със загиналите работници

  • 28 ноември 2022 16:33

  • 2985
  • 3
© bTV

Двама са оцелели и двама, за съжаление не дават признаци на живот. Преди около час получих сигнал, че има сигнал за инцидент на мястото, където се намираме. Свличане на земни маси в изкоп, което е затрупало работниците. Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров относно инцидента с четиримата затрупани при изкопни работи в Перник, предава bTV. 

По думите му е имало бърза реакция от страна на пожарна и полиция и от фирмата изпълнител, която е тук, които са извадили двамата работници, но за съжаление другите двама не са оцелели. 

"Става дума за голям ремонт на канализация в Перник. Фирмата си е извършава дейностите така, както е по проект. За съжаление, мокро е, свлекли са се земни маси и е станал инцидент. Ще тече разследване. Пострадалите са в Пернишката болница, единият беше на краката си. Лекарите му дадоха да пие вода и го транспортираха към болницата", посочи още Владимиров. 

Двама работници загинаха при изкопни работи в Перник

Виолета Симеонова
2985 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ахмет

2022.11.28 | 19:47

3
Народ за който уличните помияри са по важни от живота и здравето на децата няма как да не се затрие. Българкатя масово е ялова и предпочита да си дава парите за кучета вместо деца. На запад и в САЩ уличните помияри се умъртвяват, у нас се пускат обратно за да тероризират хората. Харчат се народни пари за приюти, лекарства и въобще за добруването на помиярите. Дори Румъния започна да ги трепе. В Гърция къдетонвърлува същата малоумна програма, почти никой не дава пари за помиярите. България е пълна с душевно болни и тариакри които ги смучат. Бой до посиране за кучерастите. Да се убиват с като в ислямска държава. Те са песоглавци- псета в човешки облик.
ВИНКЕЛ

2022.11.28 | 19:39

2
ЗАЩО този "кмет" на КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ" - "БСП" ="бсп" +"дпс" +ОПГ"герб", НЕ е ПОДМЕНЕН?!?!?!
PaulaFox

2022.11.28 | 17:20

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини