Актриса от "Откраднат живот" била насилвана за роля

  • 28 ноември 2022 16:23

  • 15959
  • 7
Актриса от "Откраднат живот" била насилвана за роля
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Актрисата Диана Димитрова е била жертва на насилие. Това разказа самата тя в своя фейсбук профил и публикува снимки с нанесените ѝ травми.

"5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този... човек да ме ''докосне'' по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми."

"Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди. Защо избрах това? Защото живеем в България. Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой, щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително", признава актрисата.

"За мен, днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.
Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове. Искам само да ви кажа, да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение."

Тя призова своите последователи да не правят нейната грешка, тъй като насилието е недопустимо под никаква форма. 

"Искам да ви кажа, че почти никой не е такъв, какъвто прави да изглежда публичният му образ. Малцина са истинските хора от актьорската гилдия. Този човек има късмет, че преди 5 години се запозна с другата Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла ѝ памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото."

Експерти: Къде и как жени жертви на насилие могат да потърсят помощ

Диана Димитрова се снима в много филми, като в България натрупа популярност с ролята на Зорница Огнянова в сериала "Откраднат живот". Кариерата й обаче започна още през 2015 г. с участие в продукции на "Нешънъл Джиографик". Снима и в холивудската продукция „Death race 4“ с Дани Глоувър и Дани Трехо. Диана започва участието си в „Откраднат живот“ в първи сезон с епизодична роля. След това продуцентът Евтим Милошев я кани да участва в четвърти сезон с главна женска роля на уроложката Зорница Огнянова.Участието ѝ продължава и в следващите девет сезона. Паралелно с него се снима в българския филм „Писма от Антарктида“.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
15959 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
НЕУТРАЛЕН

2022.12.01 | 13:52

7
ТРЯБВАЛО Е ДА ДЕЙСТВА НА ВРЕМЕ
Ахмет

2022.11.29 | 12:43

6
Народ за който уличните помияри са по важни от живота и здравето на децата няма как да не се затрие. Българкатя масово е ялова и предпочита да си дава парите за кучета вместо деца. На запад и в САЩ уличните помияри се умъртвяват, у нас се пускат обратно за да тероризират хората. Харчат се народни пари за приюти, лекарства и въобще за добруването на помиярите. Дори Румъния започна да ги трепе. В Гърция къдетонвърлува същата малоумна програма, почти никой не дава пари за помиярите. България е пълна с душевно болни и тариакри които ги смучат. Бой до посиране за кучерастите. Да се убиват с като в ислямска държава. Те са песоглавци- псета в човешки облик.
Бутат ли и го?

2022.11.28 | 22:28

5
Топъл крем осети ли? Плиснал в лицето и отшумял?

2022.11.28 | 17:51

4
Защо си замълчала ? Защото си ку-Рва и про-сти-тутка алчна за пари! Защото Си боклук
PaulaFox

2022.11.28 | 17:20

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
фен

2022.11.28 | 16:52

2
Болшинството от тази гилдия са такива изпаднали върти-опашки и дребни интерсчии че няма и накъде!! А уменията им са толкова лимитирани и будят само присмех! Как няма да мълчи 5 години!?!?! Кредити те са по важни от едното достойнство!

2022.11.28 | 16:51

1
Сетила се мара...

Добави коментар

Водещи новини