Катастрофа блокира София

  • 28 ноември 2022 08:37

  • 7001
  • 3
Катастрофа блокира София
© Bulphoto/архив

Катастрофа между два автомобила предизвика сериозни задръствания на кръстовището на столичните булевардите "Драган Цанков" и "Г.М. Димитров".

Инцидентът е станал тази сутрин около 7:40 часа. На място има изпратени две полицейски коли и линейка.

От МВР уточниха пред "Хоризонт", че в единия от автомобилите са пътували две деца. Те са без наранявания, но въпреки това са прегледани от лекарски екип.

Нова жертва взе войната по пътищата

Заради инцидента има сериозни проблеми с трафика по бул. "Д. Цанков" и големи опашки от автомобили. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
7001 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.28 | 17:34

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Стефан Стефанов

2022.11.28 | 13:58

2
Хора малтретирали животни са по дефиниция душевно болни . Обикновено стават убийци, изнасилвачи ... . Показателно е ,че във всеки психотест хора упражнявали насилие над животни ги приемат за потенциални насилници над хора. Този вид насилници трябва да се кастрират за да не се множат. "Отношението към бездомните животни, възрастните хора и децата е мярка за цивилизованост".
Анти кучераст

2022.11.28 | 09:48

1
Народ за който уличните помияри са по важни от живота и здравето на децата няма как да не се затрие. Българката масово е ялова и предпочита да си дава парите за кучета вместо деца. На запад и в САЩ уличните помияри се умъртвяват, у нас се пускат обратно за да тероризират хората. Харчат се народни пари за приюти, лекарства и въобще за добруването на помиярите. Дори Румъния започна да ги трепе. В Гърция където върлува същата малоумна програма, почти никой не дава пари за помиярите. България е пълна с душевно болни и тарикати които ги смучат. Бой до посиране за кучерастите. Да се убиват с камъни, като в ислямска държава. Те са песоглавци - псета в човешки облик.

Добави коментар

Водещи новини