Двама с опасност за живота след челен удар във Великотърновско

  • 25 ноември 2022 20:20

  • 11647
  • 2
Двама с опасност за живота след челен удар във Великотърновско
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Двама души са с опасност за живота след тежка катастрофа във Великотърновско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Катастрофата е възникнала на третокласния път между селата Ресен и Стефан Стамболово.

По първоначална информация челно са се ударили два автомобила. Пострадали са тежко водач и пътник от лек автомобил „Мерцедес“, след удар с автомобил “Ауди“.

Пострадалите са настанени с опасност за живота във Великотърновската болница, уточниха за БТА от пресцентъра на полицията. Екипи на Пътна полиция пренасочват автомобилите по обходен маршрут. Назначени са кръвни проби за алкохол и наркотични вещества. Започнало е разследване.

Катастрофа на пътя Велико Търново-Русе, четирима пострадаха, сред които и дете

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11647 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анти кучераст

2022.11.26 | 22:09

2
Пострадал човек не трогва българина. Пострадало куче води до протести и агресия. Прост народ, слаба държава. В САЩ и Европа уличните кучета се умъртвяват, тук се връщат на улицата за да тероризират хората. Топете се българи, това е тренда и не може да се промени. Както пилето в кланица върви неизбежно към ножа, така и вие към изчезване
PaulaFox

2022.11.25 | 20:26

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини