Емануил Йорданов разкри кой е отговорен за настоящата ситуация с бежанците

  • 23 ноември 2022 12:00

  • 1040
  • 2
Емануил Йорданов разкри кой е отговорен за настоящата ситуация с бежанците
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Не е нормално всеки ден да се преследват бусове с мигранти. Има твърде малко осъдителни присъди за трафик на бежанци. Кой се занимава с хората, които имат полицейски регистрации за трафик на хора? Въобще някои занимава ли се? До голяма степен те са отговорни за настоящата ситуация. Това заяви бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

По думите му доста често замесените в трафик имат предишни криминални регистрации или присъди. "Трябва органите да са наясно къде се намират и с какво се занимават такива хора. Естествено е повишаването на мигрантският натиск. Видно е, че служителите на реда не са подготвени на първо място да пазят собственото си здраве. Когато аз бях министър, нямахме проблеми от този тип. Сега нещата са много сериозни. Очевидно професионалната подготовка куца", смята той.

ДБ иска оставката на вътрешния министър

Според него проблемът не е в служебния министър. "Самото искане за неговата оставка в края на управлението на служебен кабинет е трудно разбираемо политическо действие, по-скоро пропаганда. Тези, които искат оставки, искат управлението на държавата, но същите проблеми ще връхлетят и тях. Гонка в центъра на голям град носи огромен риск, трябва да се осигурят заграждения, може и с автомобили. В никакъв случай хората да не остават в автомобилите. Подадената оставка на главния секретар на МВР е израз на достойнство, поема се отговорност на високо ниво", подчерта Йорданов.

Той отрече, че наказанията не са достатъчно строги.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1040 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
????

2022.11.23 | 12:57

2
КОЙ, КОЙ, КОЙ е ВИНОВЕН ли?!?!?! ВИНОВНИ са ВСИЧКИ ТЕЗИ, които КРИЯТ ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", "Лукойл", Капитан Андреево,.................................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ"герб"!!! ТАМ, ТАМ, ТАМ е "заровено КУЧЕТО"!!!
Хан Крум

2022.11.23 | 12:27

1
Ефекта от министерстването на Боко Дамаджаната. При Борисов никой не минаваше оградата защото Борисов и Ердоган като истински мъже си бяха стиснали ръцете и се бяха разбрали по въпроса. Вечно пияната Дамаджана Рашков беше зает да мачка опозицията и да сере в 22 та си имота - от къде кинти за тях ще стане ясно при новия министър на МВР и новия шеф на КПКОНПИ - и да разбие граничната охрана.

Добави коментар

Водещи новини