Ръководилият по издирването на Сашко: Работата по случая не е приключила

  • 20 ноември 2022 20:33

  • 1621
  • 3
Ръководилият по издирването на Сашко: Работата по случая не е приключила
© Фейсбук

Работата по случая не е приключила с намирането на детето, тепърва предстоят още много действия да се извършват от полиция, разследващи, прокурори и експерти. Ако се придобият данни за каквито и да е престъпления, ще се разследват. Това увери Ангел Папалезов, ръководилият издирването от „Криминална полиция”, ГДНП.

На брифинг говорителят на Окръжна прокуратура - Перник Албена Стоилова обяви, че се проверяват всички версии за изчезването на детето, включително държането му някъде против волята му. По думите й Александър е намерен със същите дрехи, които баща му е описал. 

Няма данни за злонамерено действие от други лица спрямо Сашко

Радослав Шарков е полицай от сектор „Издирване”. Той си спомня облекчението, което изпитал, когато разбрал, че 12-годишният Александър е открит жив. Доброволци, полиция и планински спасители в продължение на  9 дни издирваха детето. След 216 часа неуморно търсене – в събота следобед добрата вест дойде от Перник – 12-годишният Александър, който се изгуби, беше открит жив и здрав от парапланеристи. Така безпрецедентна акция, в която се включиха хиляди доброволци и огромен ресурс на държавата – приключи успешно и с щастлив край.

На мястото, където е открит Александър, не са намерени предмети и следи. Във връзка с информацията, че детето е открито босо, от прокуратурата уточниха, че обувките му са били мокри и се е наложило доброволците да ги свалят, за да го затоплят.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1621 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.11.21 | 07:57

3
какво става с сашко ?нищо не пишете
PaulaFox

2022.11.20 | 23:20

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN
PaulaFox

2022.11.20 | 22:36

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини