Проговори майката на 31-годишната Малина, която бе жестоко убита в Лайпциг

  • 14 ноември 2022 16:45

  • 11796
  • 2
Проговори майката на 31-годишната Малина, която бе жестоко убита в Лайпциг
©

Проговори майката на 31-годишната Малина, която бе жестоко убита в Лайпциг, Германия.

„Искам да взема трупа на детето, си и да го върна обратно в България. Тук, в родната й държава, искаме да я погребем", каза пред News24sofia.eu майката на Малина – Кунка Пекова.

Тя каза, че няма много информация за криминалния инцидент с дъщеря й.

Майката на убитата в хотел в Лайпциг Малина с брутални подробности за зверството

„Вчера говорих по телефона с адвоката, който работи по случая. Той ми каза, че аутопсията на моята Малина е готова и че е показала множество прободни рани с нож", разказва още Кунка.

„Аз не познавам въпросния задържан мъж от полицията в Лайпциг. Нямам никаква информация за него, досега дъщеря ми не ми е споменавала за него. Преди време само каза, че има приятел там и нищо повече", споделя още майката на убитата Малина.

Нови подробности за убийството на българка в Лайпциг

На въпрос как ще коментира информацията, че полицията в Лайпциг разследва и версията за проституция. Майката категорично потвърди, че е имала данни от познати, че именно за това 31 – годишната Малина е заминала за Лайпциг.

„Много пъти сме си говорили, но тя не ме слуша. преди 4 седмици някъде ми изпрати пари от там, но от тогава, досега преди да стана убийството не бяхме се чували. Тя много рядко идваше в България", разказва още майката.

Малина е от ромски произход родом е от град Луковит. 31-годишната Малина заминала за Лайпциг, Германия преди 1 година заедно с по-голямата си сестра. По непотвърдена информация, Малина се е занимавала с проституция.

31-годишна българка е убита в Лайпциг

Припомняме, че криминалния инцидент, се е случил във вторник вечерта миналата седмица. Полицията съобщи тогава, че е задържала 42-годишен германец от Витенберг, заподозрян за убийството ѝ. Тялото ѝ било намерено от управителя на хотела, след като тя така и не напуснала стаята през целия ден.

Камериерки чули, че водата в банята тече и никой не я спира и уведомили управителя. Жената била открита на пода в стаята, обляна в кръв.

Задържаният мъж и жертвата се познавали отдавна и имали връзка. Заподозреният резервирал стая в хотела в Лайпциг, за да се срещне там с приятелката си.

Все още не е ясен мотивът за убийството. Полицията разследва дали става дума за убийство от любов, или за проституция.

Малина е била доста известния в ромския квартал в Луковит, че има различни любовни връзки с мъже, а преди време е направила и сватба, но след няколко месеца се развела.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11796 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българ

2022.11.14 | 19:56

2
Българи ...
PaulaFox

2022.11.14 | 17:51

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини