Екшън: Пиян заплаши роднини с моторна резачка, барикадира се

  • 14 ноември 2022 11:25

  • 644
  • 1
Екшън: Пиян заплаши роднини с моторна резачка, барикадира се
© Novini.bg/ Canva

Пиян изправи на нокти полицията в Карлово и изплаши до смърт близките си. Екшънът се разиграл в събота вечерта. Почерпеният се прибрал вкъщи.

Тъй като между него и брат му съществували влошени отношения по повод битови проблеми- къща, пари, заплащане на сметки и т.н., се скарал с него и майка му. Напрежението ескалирало за секунди. Ударил майка си. След това извадил бензинова моторна резачка, с която заплашвал, че ще ги пребие. Уплашен, брат му подал сигнал до полицията в Карлово.

На място пристигнал дежурния полицейски патрул. Двамата униформени многократно се опитали да убедят пияния да излезе, за да поговорят, предаде Марица.

Той обаче се заключил и не пожелал да излезе, като заявил на полицаите, че има законно оръжие и ги гонил, викайки. Полицаите издебнали удобен момент и задържали агресивния мъж. Сложили му белезници и го отвели в районното.

Екшънът продължил и там. Пияният крещял, буйствал, самонаранявал се и обиждал наред полицейските служители. Бил му съставен акт за дребно хулиганство, който отказал да подпише.

Изправен пред съда, мъжът признал за действията си и изразил съжаление. Магистратите му определили глоба в размер на 400 лв. 

Радина Лазарова
644 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.11.14 | 12:17

1
Има ли достатъчно бензин за самоотбрана?!

Добави коментар

Водещи новини