Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник

  • 14 ноември 2022 06:33

  • 6260
  • 2
Продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник
© Facebook

Продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в Перник преди три дни. Очаква се полицията и прокуратурата да съобщят повече информация за издирването.

Момчето изчезна в района на Профилакториума в града в петък следобяд. Той е с тежка форма на аутизъм. В акцията се включиха освен полиция и жандармерия, така и стотици доброволци. В събота и неделя районите около града бяха преглеждани с термокамери, следови кучета, както и с хеликоптер.

Камера уловила как Сашко от Перник си играе с котка около блок в града

От близки на Александър стана ясно, че детето не се губи за първи път, но е било намирано за минути. Сега обаче три денонощия няма и следа от малкото момче. Миналата вечер полицията търси 12-годишния Александър в район, в който е бил заснет клип с момче, потвърдиха от полицията. Бащата е заявил, че това е синът му.

Последвайте канала на

Калина Христова
6260 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.11.14 | 07:48

2
Дете с тежка форма на аутизъм не трябва ли винаги да е под контрол на възрастен? Трябва да се пита човекът, с който е бил. За такъв изобщо не се съобщава, което ме озадачава. В училищата например малки деца или деца с проблеми се предават лично на родителя когато свършат занятията.

2022.11.14 | 07:31

1
Намериха ли майката?

Добави коментар

Водещи новини