Открили втора самоделка в Сандански

  • 09 юли 2012 06:45

  • 2292
  • 2
Открили втора самоделка в Сандански
©

Пакет с взривно устройство е намерен в полунощ на 2 юли от случайно преминаващ гражданин, поставен отдясно на входа на клона на Централна кооперативна банка в Сандански на бул. "Свобода", срещу таксиметровата пиаца, съобщава Струма.

Гражданинът погледнал какво има в пакета и се изплашил, защото видял, че вътре има ръчно направена бомба. Той оставил веднага находката и се насочил към близо намиращите се таксиметрови шофьори. Подали сигнал на телефон 112 и на място пристигнали дежурни полицаи, районът веднага бил отцепен. След близо час пристигнали служители от специализираните служби. Пакетът с взривното устройство е отнесен на безопасно място. По данни на очевидци спецполицаите произвели от далече изстрели в към пакета, за да го взривят, но не успели.

Инцидентът станал дни след взривената бомба пред клуба на "Евророма" в Сандански, от която пострада Малин Илиев. Вчера стана известно, че състоянието на пострадалия Илиев остава критично. Негови близки и приятели са в София, даряват безвъзмездно кръв за спасяването му.

Последвайте канала на

Novini.bg
2292 2

Коментари 2

Добави коментар
Българка

2012.07.09 | 15:13

2
Нали "виновните" за предния взрив са задържани? Да не би случайно през нощта да са напуснали затвора и да са поставили и друга бомба? Истината ВИНАГИ излиза на яве. Да видим сега боклука Цветанов и всичките му пионки как ще се измъкнат от този случаи и кой ще набедят? Свобода за невинно задържаните!
ТЛСМ

2012.07.09 | 14:05

1
А сега какво стана явно не са били националистите дето залагат бомби из Сандански нали чели "Моята Борба: и се надъхвали ба този Хитлер така те надъхва че от ареста продължаваш да "сееш омраза" към циганите а ?

Добави коментар

Водещи новини