Експерт по сигурността: Каналите за трафик на хора са и канали за трафик на дрога, и канали за терористи

  • 08 ноември 2022 08:13

  • 803
  • 4
Експерт по сигурността: Каналите за трафик на хора са и канали за трафик на дрога, и канали за терористи
© Кадър - Нова телевизия

Това е инцидент с много въпросителни и с неясен характер. Отговор на въпроса може да бъде даден, когато оцелелият военнослужещ разкаже какво се е случило. Това каза експертът по сигурност Славчо Велков.

Той постави редица въпроси - Били ли са полицаят и военнослужещият въоръжени, защо военнослужещият не е останал на място, извикано ли е подкрепление, откъде се знае, че граничарят е загинал на място?

Убиха полицай при престрелка край Елхово

Велков изрази съмнение, че случаят е свързан с трафиканти и мигрантска група, защото такава не е открита. “Твърде възможно е наряда да е попречил на нещо много важно за онези, които са стреляли, ако изобщо те са стреляли”, каза експертът.

“Тези канали за трафик на хора са и канали за трафик на дрога и канали за терористи. Самите каналджии са заинтересовани да не се стига до крайни мерки и използване на оръжие, защото това ще прекъсне доходоносния им бизнес”, обясни още той и допълни, че тепърва ще се установи с какво оръжие е стреляно по загиналия полицай.

Според него все още не ясно и дали наистина е стреляно от турска страна. “Какво е основанието на съседна Турция да се стреля по български полицаи? Станало е нещо друго”, смята той.

Последвайте канала на

Калина Христова
803 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.08 | 20:10

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

2022.11.08 | 09:03

3
ama ta nali tova e celta na evropa da bade prevzeta ot musulmanite imenno zav tova i evropa si otglejda i hrani teroristite koito priema

2022.11.08 | 09:01

2
savsem estestveno e tce tova sa teroristi koito otivat vav evropa za da ia prevzemat sled vreme koi obiknoven covek ima 10000 dolara za da si plati idvaneto
Голяма тайна

2022.11.08 | 08:42

1
И тези канали, винаги са се контролирали от службите.

Добави коментар

Водещи новини