Биячът от Русе поиска прошка, в социалните мрежи го попиляха

  • 02 ноември 2022 17:29

  • 10146
  • 3
Биячът от Русе поиска прошка, в социалните мрежи го попиляха
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Джан Махмуд е биячът на непълнолетния младеж Иво Бонев. С негово участие бяха разпространени кадри на побой в социалните мрежи. Видеото е заснето в заведение в Русе през април месец, но е публикувано едва сега.

След като шокиращият клип с насилие видя бял свят месеци след агресията, а над 100 души излязоха на протест в подкрепа на битото момче, самият Джан публикува извинение.

Побойник от Русе е нападнал поне 10 момчета

„Относно клипа, който беше публикуван днес с мое участие, моля за прошка потърпевшия, разкайвам се за простотията, която направих в момент на гняв, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах много хора, още веднъж се извинявам на (Иво Бонев), на хората около него и неговото семейство за психическите травми, които съм им нанесъл, още веднъж съжалявам. Иво Бонев съжалявам за всичко. Готов съм публично да се извиня на всички засегнати от постъпката ми. В момента съм активен спортист и уроних авторитета на всички спортисти с тази моя постъпка с което още веднъж искам да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях редовен клиент, но никога не съм работил там. Още веднъж най-искрено се извинявам за грешката, която допуснах!“, написа Джан в личния си профил във Фейсбук.

В социалната мрежа обаче веднага скочиха срещу Джан. Стотици негативни коментари със закани и клетви заваляха под публикацията му. 

Мая Йорданова
10146 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.11.02 | 19:17

3
Ами като има агресия да си я изкара на майка си не на хората на децата Дебила и на втория си нескопосан баща

2022.11.02 | 18:12

2
toq qvno e ot skoro v bg :D tuka ne se izvinqvame dori i da ne sme pravi :)
Трепни

2022.11.02 | 18:01

1
И нека бъде напалм....

Добави коментар

Водещи новини