Забележка за шум завърши кърваво в Пловдив

  • 02 ноември 2022 16:54

  • 2371
  • 4
Забележка за шум завърши кърваво в Пловдив
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Пловдивчанин бе пребит от младежи след направена забележка за шум през нощта. Грозните сцени се разиграли до денонощен магазин на пловдивския бул. "Цар Борис Трети Обединител".

Двама младежи си взели и консумирали бира. Те се забавлявали и вдигали шум. В същото време мъж и жена, живеещи на семейни начала, се прибирали от заведение в "Капана".  В близост до блока, в който живеят, двамата чули шум от високи мъжки гласове и забелязали в междублоковото пространство употребяващите алкохол младежи, пише "Марица".

Мъжът застанал пред стълбите и им направил забележка да не вдигат шум. Двамата приели думите му спокойно и с разбиране. Пловдивчанинът, живеещ в блока, обаче се качил по стълбите, като ги попитал с назидателен тон: „Вие разбрахте ли ме какво ви казах?“, след което ударил шамар на единия младеж, а после и втори. Усетила, че нещата няма да завършат добре, жената застанала пред него и опитала да предотврати ескалация на напрежението, но не успяла. Шамаросаният тийнейджър я бутнал, след което забил здрав юмрук на опонента си. Той се строполил на земята, а двамата младежи започнали да го налагат с крака по цялото тяло. След побоя избягали.

Мъж е в кома след побой пред дискотека в Лом

Жената на пострадалия го хванала за главата, която била цялата в кръв. Развикала се за помощ. На място се отзовали няколко души. Обадили се на тел. 112. Пребитият бил откаран с линейка до УМБАЛ „Свети Георги“ за оказване на медицинска помощ. На място пристигнала и патрулка. Униформените извършили оглед и разпитали свидетелите. 

Пострадалият завел дело за причинена средна телесна повреда срещу единия младеж, който го повалил с юмрук. Според магистратите обаче повредата не е причинена умишлено. Побойникът е освободен от наказателна отговорност и глобен с 1000 лв.

Решението е на Районния съд. Потвърдено е от Окръжния и е окончателно. 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2371 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
5466546

2022.11.02 | 21:08

3
Малоумник! Като не може да се бие, защо се прави на бабаит? Да извика полиция, като е констатирал нещо нередно!!!
И

2023.02.21 | 09:40

4
Какво?

2022.11.02 | 17:40

2
Да не им е удрял шамари !!!
Интегрирахте ли ромите?

2022.11.02 | 17:17

1
Абсурдно е някакъв да ти надува музика и да ти налита на б о й и да подхождаш с дипломация. На н а с или е то се отвръща с н а с и ли е.

Добави коментар

Водещи новини