Верижна катастрофа в Пазарджишко, има ранени

  • 31 октомври 2022 21:49

  • 3913
  • 4
Верижна катастрофа в Пазарджишко, има ранени
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Верижна катастрофа затруднява движението по пътя между пазарджишките села Ветрен дол и Братаница, откъдето преминава трафикът от Велинград към Пазарджик и Пловдив.

Няма жертви, но има ранени, съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов: "По първоначални данни 29-годишен шофьор от село Драгиново с лек автомобил BMW е застигнал и се е блъснал в задната част на товарна композиция с влекач Scania, управляван от 41-годишен мъж от Сърница. Оттам BMW-то е отскочило и се озовало в лентата за насрещно движение, където следва удар в микробус Volkswagen, като в него се блъскат още два леки автомобила".

Няколко катастрофи блокираха движението по АМ „Тракия“, има ранени

"До момента екипи на Спешна помощ са транспортирали в Многопрофилната болница за активно лечение в Пазарджик двама от пътуващите в микробуса Volkswagen. Има създадена временна организация на движението, извършва се оглед на местопроизшествието. Апелът ни е към водачите, които се движат в участъка между село Братаница и село Ветрен дол, да го правят с много по-ниска от допустимата скорост и да знаят, че в случая се извършват процесуални действия", каза още Стоянов, цитиран от БНР.

Константин Тодоров
3913 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.10.31 | 22:16

1
То тука е така
саманта фокс

2022.11.01 | 06:01

4
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
саманта фокс

2022.11.01 | 06:00

3
!!! надежда дойчева 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и ВИДЕОКЛИП. Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. КОПИРАШ ЦЯЛОТО МЕЖДУ УДИВИТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ. ГУГЪЛ
саманта фокс

2022.11.01 | 06:00

2
!!! В.е.с.т.н.и.к „У.и.к.е.н.д“ излезе със ш.о.к.и.р.а.щ.а к.о.р.и.ц.а, в която пише, ц.и.т.и.р.а.м.е д.о.с.л.о.в.н.о: „К.о.п.е.й.к.и.н к.р.и.е, че е ц.и.г.а.н.и.н“ (с.м.е.н.и.х.м.е д.у.м.а.т.а в з.а.г.л.а.в.и.е.т.о с п.о.л.и.т.к.о.р.е.к.т.н.а.т.а р.о.м). !!! ЧЕ ОНО И С ХУБАВИЦАТА НАДКА ДОЙЧЕВА Е ТОЧНО ТАКА.

Добави коментар

Водещи новини