Главният секретар на МВР за полицая, блъснал дете и избягал: Ще бъдем безкомпромисни

  • 26 октомври 2022 11:47

  • 777
  • 2
Главният секретар на МВР за полицая, блъснал дете и избягал: Ще бъдем безкомпромисни
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Главният секретар на МВР Петър Тодоров заяви, че ръководството на министерството предприема безкомпромисни и твърди мерки при такива случаи, във връзка с инцидента от снощи, при който полицай блъсна с колата си деветгодишно дете в село Лозен и напусна мястото на произшествието. Той коментира темата след участие в тържествено връчване на дипломите на курсантите от випуск 2022 г. в Академията на МВР.

Мъжът, който е дългогодишен служител на МВР, веднага след случая е установен и задържан от полицията. Взети са му кръвни проби, за да се провери дали е употребил алкохол и наркотици. Той е отстранен от длъжност и е започнало дисциплинарно производство срещу него. По случая има образувано и следствено дело.

Уволниха служителя на МВР, който блъсна с кола дете и избяга

Така безкомпромисно ще постъпваме към всеки един служител на МВР, независимо на каква позиция се намира. С това искаме да дадем пример на обществото, че ние не искаме да допускаме такива грозни явления в нашите редици, каза главният секретар на МВР, цитиран от БТА.

Константин Тодоров
777 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.26 | 13:37

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.26 | 12:00

1
e da de shte uvolnim policait deto e blasnal deteto a prestapnicite koito zakrivaha semerdjiev da ubie dve deca shte gi ostavim na rabota

Добави коментар

Водещи новини