Спецакция в нощни заведения в София, Пловдив, Бургас и Варна - задържаха 14 души

  • 24 октомври 2022 16:08

  • 1386
  • 1
Спецакция в нощни заведения в София, Пловдив, Бургас и Варна - задържаха 14 души
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

13 нощни клуба в столицата и в три областни града са проверени в рамките на специализирана операция срещу наркоразпространението, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Действията са реализирани в нощта 22 срещу 23 октомври на територията на СДВР и областните дирекции в Пловдив, Бургас и Варна. Операцията е разпоредена от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев и е проведена под методическото ръководство на сектор "Наркотици" на Главна дирекция "Национална полиция".

В хода на специализираната операция са проверени 13 питейни заведения, нощни и увеселителни клубове, за които е придобита информация, че в тях се употребяват и/или разпространяват наркотични вещества. В района на заведенията е предприет и контрол за недопускане на управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол или наркотични вещества. 

Двама са задържани при спецакция, гледали нива с коноп в София

По време на полицейските действия е извършена проверка на 186 лица (за 21 от тях е установено, че са от активния криминален контингент). Задържани са общо 14 лица, 2 от които са били обявени за общодържавно издирване. Образувани са 7 досъдебни производства, съставени са 11 протокола (7 - по ЗМВР и 4 - констативни). Иззети са различни по вид и количество наркотични вещества.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1386 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.24 | 16:49

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини