Стрелба по заспал мъж потресе Старозагорско

  • 20 октомври 2022 10:58

  • 3657
  • 1
Стрелба по заспал мъж потресе Старозагорско
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Под ръководството на Окръжната прокуратура в Стара Загора се води разследване на тежък криминален инцидент, съобщи окръжният прокурор Дичо Атанасов. 

Рано тази сутрин, в дома му, в старозагорското село Малка Верея е прострелян с ловно оръжие мъж на 52 години, докато спял. 

Произведен е един изстрел в тялото на пострадалия, чието състояние е тежко и му предстоят животоспасяващи операции. Той е настанен в университетската болница на Стара Загора, където лекарите се борят за живота му. 

Стреляха по украински деца в Свети Влас

Тежко раненият мъж живеел сам в покрайнините на селото. Най вероятно неизвестният засега  стрелец е влязъл в спалнята му през незаключена врата, но това ще се уточнява тепърва. 

Разследващите работят по няколко версии, включително и дали в случая е замесена жена. 

До този момент раненият не е бил известен на полицията. Бил обикновен работник, дори не притежавал оръжие. Разпитват се негови близки, като от прокуратурата се надяват извършителят да бъде открит до края на деня. 

Росица Валентинова
3657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.20 | 20:05

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини