Група младежи задигна 3 000 лв. от касата на книжарница

  • 07 октомври 2022 07:37

  • 876
  • 2
Група младежи задигна 3 000 лв. от касата на книжарница
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Група младежи задигна 3 000 лева от книжарница в столичен мол. Схемата - като по план част от тях разсейват служителите на обекта, докато единият се промъква зад касата и успява да вземе оборота за деня. Кражбата се случва минути преди книжарницата да затвори.

„Става дума за петима непълнолетни. Това, което привлича вниманието им, е че на касовата зона няма наш служител. Доста бързо се реорганизират, подминавайки обекта. След това трима влизат, отвличат вниманието на един от служителите, четвъртият се шмугва отзад зад касата, бърка, вади парите и излиза. След което и останалите напускат книжарницата”, обясни управителят Ивета Кючукова в ефира на Нова тв.

Задигнаха охранителни камери пред блок в София

От кадри от камерите става ясно, че групата е от седем непълнолетни лица. „Те определено не изглеждат като клиенти на книжарницата, защото външният им вид и излъчването не говори за това. Единият от служителите ни тръгва след тях, защото се случва да крадат по-дребни неща”, добави тя. Досега в книжарницата не се е случвало да бъде задигнат оборотът.

Полицията вече е открила извършителите и е предприела мерки.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
876 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.07 | 11:18

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.07 | 07:58

1
А защо не се казва ,че групата са индийци,и защо няма статистика колко от престъпленията се правят от тях,както в кравария се знае че мургавелките са 30% а извършват 90% от престъпленията там.

Добави коментар

Водещи новини